The Loft at Hobble Inn

To honor my father, my late husband, my son, and my father-in-law, and all who have served, or are currently serving, I am pleased and proud to present The Loft at Hobble Inn!  This is a  lovely new one bedroom fully furnished and equipped condo for any veteran and a guest to use for up to one week AT NO CHARGE. This is a THANK YOU for their service.  Application process is required,  and a couple of restrictions apply, pease ask for details.

PLEASE NOTE:  The Loft is NOT handicap accessible.

It is available NOW at the introductory rate of $155.00 per night for non-veterans

This slideshow requires JavaScript.

.  Not applicable over holidays. Click on Check on Availability and reserve online.

The Loft is located on the upper floor of the attached carriage barn.  Formerly the hay loft, it now features a fully equipped kitchen, antique drop-leaf dining table and chairs, comfortable sitting room with cable TV, a powder room, separate shower room, and a one-of-a-kind bedroom with a queen size platform bed, and an oversize headboard featuring the profile of Mount Mansfield.  The bead board used to create this headboard was donated by a friend when he remodeled his grandmother’s 150 year old home. I am pleased to repurpose it and incorporate it here in the Loft.  Other repurposed items include the original hickory floorboards, which, after 150 years in the unfinished hay loft, looked dreadful.  Our builder, Patterson and Smith, planed most of them down and created the beautiful stairway.  All the treads and risers are this treasured wood.  We also created the two bedroom lamps and the floor lamp in the living room out of an original beam. The floor had to be lowered by 33 inches in order to gain enough headspace, which gave us the use of this wonderful material. Also repurposed was a rustic door, now a desk in the office alcove. The chain and metal ring are still attached!  More rough wood was used for trim work, including the hatchway door under the HVAC unit.  The exposed vertical beams  were intentionally left exposed as structural and visual interest.  The bedroom headboard wall was pushed into an adjacent storeroom to provide room enough for the platform bed.

 

 

 

 

Advertisements